ennen
NÄYTTÄÄKÖ KEITTIÖSI TÄLTÄ?
jälkeen
SE VOISI NÄYTTÄÄ MYÖS TÄLTÄ
Keittiö2
keittiö 1
mg_5961
previous arrow
next arrow

Keittiöremontit

Useille meistä keittiö on kodin sydän. Keittiössä vietetään aikaa ruoanlaiton ja oleskelun merkeissä useita tunteja päivässä. Toimiva ja viihtyisä keittiö antaa iloa silmälle ja helpottaa työskentelyä huomattavasti.

Keittiöremonteissamme panostamme huolelliseen suunnitteluun, jotta keittiöstä saadaan toimiva kokonaisuus. Keittiössä kodinkoneiden, vesipisteiden ja kalusteiden sijoittamisen lisäksi oleellista on valaistuksen suunnittelu. Huolellisella valaistuksen suunnittelulla saadaan valoa sinne missä sitä tarvitaan. Lisäksi tyylikkäät valot korostavat yksityiskohtia ja antavat ylellisyyttä arjen keskelle.

Laadukkaat materiaalit

Keittiöremontin yhteydessä uusitaan monesti kalusteiden lisäksi myös muita keittiön pintamateriaaleja. Keittiöremontin suunnittelu voi alkaa myös koneiden ja vesipisteen uudelleen sijoitamisella, jolloin keittiöstä saadaab entistä toimivampi. Panostamme keittiöissämme materiaalien laatuun ja sillä perusteella olemmekin valinneet yhteistyökumppanimme. Kauttamme saat kaiken keittiöremonttiisi tarvittavat materiaalit ja palvelut.
 

Maksuton kotikäynti

Tilaa meidät maksuttomalle kotikäynnille, jonka yhteydessä kartoitamme toiveenne ja mittaamme kohteen. Käynnin yhteydessä voidaan tehdä myös alustavat materiaalivalinnat. Toiveiden pohjalta suunnittelemme keittiön ja toimitamme mallinnuskuvat asiakkaalle. Tarvittavien muutosten jälkeen laskemme teille kokonaistarjouksen, joka pitää sisällään haluamanne kokonaisuuden.


Yhteistyökumppanimme